OLISALVIN SHARK tbl

Zoom
 

Синдромот на хроничен замор , состојба која често погодува некои луѓе во поново време , ефикасно се третира со ОЛИСАЛВИН – масло од црн дроб на ајкула. Во текот на животот нашиот имун систем станува помалку ефикасен како резултат на животните навики и стресот.

Effects of the product:

Олисалвинот претставува препарат кој е ефикасен антибактериски , антивирусен , антигабичен и антипаразитен продукт . Малото од црн дроб на ајкула е корисно за возрасни и деца за зајакнување на имуниот систем,помага при стрес и умор,помага при состојби на нарушена крвна слика,има антиоксидативни својства, помага за одржување на здрава кожа,се користи при малигни заболувања , за време и после терапија со зрачење или хемотерапија и исто така ги намалува болките во коските.

Characteristics:

Препорачана дневна доза е 2 капсули ,една наутро , една навечер . Траењето на еден третман е 30 дена .

Ingredients:

500 мг масло од црн дроб на ајкула со содржина од 100 мг алкоксиглицероли