FORVITA FEMME таблети 30x0,4 мг.

Zoom
 

Фолна киселина 0.4 мг наменета како додаток на исхраната кој се користи при планирање на бременост и бременост.

Characteristics:

Една таблета дневно после јадење.

Ingredients:

Овошје (круша, концентриран сок од круша, каша од крушка), оризов гриз, витамин Ц, белковини, јагнехидрати. Без додаен шеќер. Без глутен. Без додадени арома. Бои и конзерванси.