DEPI ролон 100мл+млеко за по депилација

Ролон за депилација

Effects of the product:

Се употребува за отстранување на влакненцата од самиот корен со што се добива нежна и глатка кожа.

Ingredients:

Ролонот се загрева се поминува со ролонот на кожата, се лепи траката и се отстранува, содржи природен восок.