Imunobor Kids капсули x 30

Zoom
 

Моќен имуностимулатор, создаден специјално за деца

Effects of the product:

Има имуностимулирачки и противвоспалителен ефект. Го заштитува организмот од бактериси, вирусни и други инфекции.

Characteristics:

Помагаат за стимулирање на производтсвото на имуни тела, клетки и материи кои имаат значење за имуниот систем. Помагаат за засилување на активноста на имуните клетки и нивната способност да ги убиваат бактериите и другите микроорганизми. Имаат директен антимикробен ефект врз редици микроорганизми. Помагаат за зголемување на локалната имуна заштита на слузницата на бронхијалниот, цревниот и урогениталниот систем. Имаат протективен ефект врз колагенот и го стимулираат зараснувањето на рани.

Ingredients:

Beta Glukan, Echinacea root extr, Magnesium stearat, Maltodextrin