DIET. Immuno Shark капсули

Zoom
 

За имунитет

Effects of the product:

Го стимулира природниот имунитет

Characteristics:

Ја подобрува општата состојба на организмот при намален имунитет

Ingredients:

Масло од црн дроб на ајкула, алкилглицерол