AmosVital A, C, E+Zn+Se шумливи таблети

Zoom
 

Заштита на организмот од штетните агенси

Effects of the product:

Антиоксидативно и протективно дејство

Characteristics:

Дава позитивни ефекти кај воспалителните процеси, респираторните заболувања и оштетувања на црниот дроб. Го намалува ризикот од настанување канцер.

Ingredients:

Бета каротен, Витамин Ц, Витамин Е, Фолна киселина, Цинк и Селен