SALEX течност против жуљеви

Колодиумот е наменет за отстранување на жуљеви,волчји очи и брадавици

Effects of the product:

Колодиумот се нанесува целосно на жуљот или брадавицата и се остава да се исуши,не треба да се употребува подолго од 12 недели.Не се употребува на иритирана,воспалена или инфицирана кожа.