AURA крема за нега на стапала 100мл

За нега на суви и оштетени стапала.

Effects of the product:

Кремата ги хидрира и негува оштетените стапала.

Ingredients:

Во својот состав содржи глицерин и силиконски гел кој ја омекнува сувата кожа на стапалата и се нанесува на чисти и суви стапала неограничено.