HANSAL Mg+Ca+D3 шумливи таблети x 15

Zoom
 

Калциумот, Магнезиумот и Витаминот Д3 придонесуваат во одржување на нормална функција на мускулите.

Effects of the product:

Магнезиумот придонесува за нормална функција на мускулите вклучувајќи го и срцевиот мускул. Калциумот, Магнезиумот и Витаминот Д3 придонесуваат во одржување на нормална функција на мускулите. Калциумот, Магнезиумот и Витаминот Д3 придонесуваат во одржување на нормални коски.

Ingredients:

Состојки: киселина: лимонска киселина, калциум карбонат, магнезиум карбонат, натриум хидроген карбонат, малтодекстрин, ароми, засладувачи: натриум цикламат и сахарин-натриум, Витамин Д3