HANSAL МАГНЕЗИУМ Плус Витамин Ц таблети x 80

Zoom
 

Значајни за нервите и мускулите 80 таблети за џвакање со гроздов шеќер, со вкус на цреша

Effects of the product:

Додаток на исхрана Магнезиумот придонесува за нормална функција на мускулите. Магнезиумот заедно со Витамин Ц придонесуваат во обезбедување на енергија за нормален метаболизам и нормална функција на нервниот систем.

Ingredients:

гроздов шеќер (52.0%), магнезиумоксид, стабилизатор: сорбитол, пченкарен скроб, хидрогенизирани растителни масти, Л-аскорбинска киселина (витамин Ц), киселина: лимонска киселина, магнезиум стеарат од растително потекло, арома