GELEE ROYAL матичен млеч во капсули

Zoom
 

Капсулите содржат високо стандаризиран матичен млеч

Effects of the product:

Матичниот млеч е најскапоцениот подарок од пчелината кошница. Содрчината на 10 HDA е важно мерило за квалитетот на матичниот млеч.

Characteristics:

Како природен додаток капсулите од матичен млеч се користат за зајакнување на одбрамбената функција на организмот и препорачаната дневна доза е 1 капсула на ден пред доручек со 2дл вода.

Ingredients:

Оризово брашно, лиофилизиран матичен млеч 32%, желатинска обвивка, магензиев стеарат и средство против згрутчување.