LUTEIN FORTE cps x 30 -Pharmavital

Zoom
 

30 капсули- За одржување на видот

Effects of the product:

Додаток на исхраната. Нашите очи секојдневно се изложени на екстремни напори. Ултравиолетово зрачење, сув воздух, никотин, екстремни температури, долги патувања со автомобил, долги периоди на читање, малку сон и премногу телевизија се фактори кои влијаат во намалувањето на видот.

Ingredients:

Lutein Forte капсулите содржат: Витамин А, Витамин Б2 и Цинк кои придонесуваат за одржување на видот. Витамин Ц и Витамин Е кои придонесуваат за заштита на клетките од оксидативен стрес. Се препорачува по една (1) капсула на ден, со многу течност. Препорачаната дневна доза не смее да се надминува. Препаратот не заменува оброк и не се користи како замена за храна.