FORTEVITAL PREGNANCY CARE

Zoom
 

Нова формула • со внимателно одбрани витамини, минерали и фолна киселина • со јод и железо • со Омега 3 масни киселини (DHA)

Effects of the product:

Соодветното снабдување со хранливи материи е важно за секого, а посебно за жените пред и во текот на бременоста и во периодот на доење. Forte Vital Pregnancy Care капсулите содржат добро балансирана комбинација на DHA, витамини и минерали. Фолната киселина има улога во процесот на делба на клетките. За време на бременост фолната киселина придонесува за нормален раст на плодот. Јодот придонесува за нормално создавање на тироидни хормони и нормална функција на тироидната жлезда, за нормално функционирање на нервниот систем и во обезбедување на енергија за нормален метаболизам.

Ingredients:

Се препорачува по една (1) капсула на ден, со многу течност. Препорачаната дневна доза не смее да се надминува. Препаратот не заменува оброк и не се користи како замена за храна.