ABO FIT CALCIUM + Vitamin C КАЛЦИУМ СО ВИТАМИН Ц

Zoom
 

за здрави коски и заби 20 таблети за џвакање со вкус на цреши без шеќер со засладувачи

Effects of the product:

Калциумот е минерал кој придонесува за одржување на здравјето на коските и забите. Калциумот допринесува за нормален раст и развој на коските кај децата. Витамин Ц придонесува во нормалното создавање на колаген потребен за нормална функција на коските

Ingredients:

замена за шеќер-сорбитол, калциум карбонат, киселина: лимонска киселина, компиров скроб, витамин Ц, тврди растителни масти, арома, средство за одделување на магнезиумовите соли од масните киселини, засладувачи: аспартам и ацесулфам К. Содржи извор на фенилаланин. Производот не содржи вештачки бои.