ABO FIT ZINK – VITAMIN C ЦИНК СО ВИТАМИН Ц

Zoom
 

за нормална функција на имуниот систем 30 таблети за џвакање со вкус на ананас и лимон без шеќер со засладувач

Effects of the product:

Витамин Ц и Цинк придонесуваат за нормална функција на имуниот систем

Ingredients:

замена за шеќер-сорбитол, Витамин Ц, хидрогенизирани растителни масти, киселина: лимонска киселина, цинк глуконат, компиров скроб, арома, средство за одделување на магнезиумови соли од масни киселини, засладувач: аспартам, боја: рибофлавин. Содржи извор на фенилаланин. Производот не содржи вештачки бои