LANSINOH памучна подлошка /60

Zoom
 

Специјално развиена за мајки кои дојат. Суперапсорбирачки влошки кои служат за избегнување на непријатни истекување. Ја одржува облеката и кожата сува. Специјална контура овозможува покриеност, а лепливите ленти ја држат влошката на место.

Состојки:

Силикон.