DR.PLANT MAMMY мелем за брадавици 20 мл.

Zoom
 

Ги ублажува болните и испукани рагади на брадавиците на доилките, кои брзо зараснуваат благодарејќи на растителните масла и пантенолот, состојќи кои се безбедни за мајката и детето.

Посебни карактеристики:

Мала количина на мелемот за брадавици да се истисне на врвот од прстот, и да се втрие на подрачјето на брадавиците и околу нив. Се препорачува нанесување на мелемот повеќе пати во текот на денот, за да се омекнат брадавиците и да се спречи појава на болни рагади и инфекција.

Состојки:

Без додаден рафиниран шеќер. Железо, калциум и витамин Д, Јод, цинк, витамин Ц, витамин А, омега-3 масни киселини. Без додадени бои и конзерванси. Без глутен.