LEA-MAMMA крем против чешање 125 мл.

Zoom
 

Го намалува непријатното чувство на чешање и затегнатост на чувствителната кожа при процесот на растегнуавње за време на бременост. Комплексниот состав ја омекнува и смирува кожата, овозможува чувство на пријатност и комфор за време на бременоста. Оптимална нега за обновување и регенерирање на кожата после бременост.

Посебни карактеристики:

Се нанесува на целото тело, повеќепати во денот, секогаш кога се чувствува потреба.