ЛУТЕИН КОМПЛЕКС 30 таблети

Zoom
 

Препарат за одржување на здравјето на очите.

Ефектот на производот:

Ги зацврстува капиларите и ја подобрува регенерацијата на видните пигменти во ретината. Го намалува ризикот од развивање на катаракта, ја подобрува видната острина и помага за заштита на очите од надворешни влијанија.

Посебни карактеристики:

Лутеинот и зеаксантинот присутно во овој препарат се најважни за здравјето на очите и тие имаат антиоксидативна улога и спречуваат формирање на слободни радикали.

Состојки:

Лутеин, зеаксантин, естрат од црна боровинка, витамин Ц, витамин Е, цинк.