AmosVital Bierhefe+A+C+E

Zoom
 

Пивски квасец

Ефектот на производот:

За кожа, коса и нокти

Посебни карактеристики:

Пивскиот квасец содржи не само големо количество од витамините Б, А, Ц и Е, туку и други минерали, макроелементи и редица аминокиселини

Состојки:

Витамини А, Ц, Е, Б1, Б2, Б6, Б12, Биотин, Ниацин, пантотенска киселина, Фолна киселина, Холин, Фосфор, Натриум, Калциум, Магнезиум, Калиум, Цинк, Манган и Железо