AmosVital Calcium+Magnesium шумливи таблети

Zoom
 

Минерали

Ефектот на производот:

За правилен развој на коскениот и муслулниот систем

Посебни карактеристики:

Потребата од калциум и магнезиум е особено важна при раст, менопауза, постари особи, за развој на мускулниот систем и кај активни спортисти.

Состојки:

Calcium 500 mg, Magnesium 200 mg