BURT'S BEE масло за нега на трудници и мајки 115 мл.

Zoom
 

Хранливо масло за тело за трудници и мајки од богато масло од сладок бадем, масло од лимон и витамин Е.

Посебни карактеристики:

Нанесете нежно на целото тело, најдобро е да се нанесе веднаш после туширање на влажна кожа.

Состојки:

Инозитол, холин. Без глутен.