HANSAL ВИТАМИН Ц шумливи таблети x 20

Zoom
 

Витамин Ц придонесува во нормално функционирање на имуниот систем

Состојки:

: лимонска киселина, натриум хидроген карбонат, сорбитол, витамин Ц, ароми, пченкарен скроб, малтодекстрин, засладувачи: натриум цикламат и сахарин-натриум, боја рибофлавин