LANSINOH рачна пумпа за доилки

Zoom
 

Специјално развиена за мајки кои дојат. Стандардната големина овозможува да го испумате мелкото во скоро сите бебешки шишиња.

Посебни карактеристики:

Удобна, ефикасна и безбедна за користење.

Состојки:

Силикон.