HIPP 2342/492 Чај за Доилки 200 гр.

Микс од селектирани билки (коморача, анис, ким) кои се познати како помагачи во создавањето на мајчиното млеко. Без додадени бои, ароми, конзерванси. Без лактоза, и без глутен.

Посебни карактеристики:

Во шолја ставете 200 мл. Провриена оладена вода и додадете 4 лажички од чајот, добро промешајте. Дневно да се испијат 2-3 шолји.

Состојки:

Вода, кајсија, јаболко, шеќер, витамин Ц. Без глутен. Без додаток на ароми и згуснувачи.

Микс од селектирани билки (коморача, анис, ким) кои се познати како помагачи во создавањето на мајчиното млеко. Без додадени бои, ароми, конзерванси. Без лактоза, и без глутен.