Folrex крема

Zoom
 

Крема со аналгетско и антиинфламаторно дејство

Ефектот на производот:

Ублажување на мускулни, коскени и зглобни болки со различна етиологија, при повреди и лезии.

Посебни карактеристики:

Активираната фолна киселина, како аналгетик и антиинфламаторен агент обезбедува многу благопријатни ефекти, во споредба со НСАИЛ, бидејќи претставува одличен катализатор и миелински протектор.

Состојки:

Активирана Фолна киселина