HUMANA STILL чај за доилки 200 гр.

Zoom
 

Благ и делотворен чај за доилки. Составен од комбинација на висококвалитетни избрани овошни и растителни состојки. Коморачата го помага варењето а роибосот го подобрува создавањето на млекото за време на доењето.

Посебни карактеристики:

Во 100 мл. Зовриена вода се додава 1 чајна лажичка чај. Се процедува, не се додава шеќер.

Чај за доилки