Rhodiola капсули

Zoom
 

Златен корен на радоста

Ефектот на производот:

Најдобар природен адаптоген при депресија, несоница, промена на расположение, замор

Посебни карактеристики:

Го зголемува капацитетот на организмот да се прилагоди на стрес и да закрепне.

Состојки:

Екстракт од корен на Rhodiola rosea