CHICCO BABY пумпа за измолзување

Zoom
 

Идеална за мајки кои не можат да го дојат своето бебе. Лесна и брза за користење. Има систем за контрола на нивота за измолзување кој прави пумпицата да работи побрзо или побавно. Нежно и внимателно измолзување без болка на брадавиците. Ако сакате веднаш да го нахраните бебето, наместете го прстенот и цуцлата кои се вклучени, на шишето. Тогаш имате веднаш спремно шише за хранење.

Посебни карактеристики:

Одржување: се мие со вода, се стерилизира.