BAMA SU FRESH антибактериски дезодоранс за чевли

Дезодоранс за чевли

Ефектот на производот:

48 часовен антибактериски дезодоранс, кој го спречува потењето на ногата и непријатната миризба.

Состојки:

Се прска во самиот чевел.