Super Diet Propolis Pollen ампули

Zoom
 

За подобар имунитет и сила

Ефектот на производот:

Отпорност и виталност

Посебни карактеристики:

Прополисот делува противвоспалително. Поленот ја зголемува виталноста на целиот организам.