CHICCO BABY пумпа за измолзување и собирање млеко

Zoom
 

Пумпа за отстранување на вишокот на млеко со брз проток. Идеално за одстранување на вишокот мелко кое бебето не го исцицало а мора да се отстрани.

Посебни карактеристики:

Одржување: се мие со вода, се стерилизира.