Vigamox® капки за очи

Zoom
 

Антибиотик

Ефектот на производот:

За третман на инфекции на очите (конјуктивитис)

Посебни карактеристики:

Vigamox го спречува ширењето на инфекцијата на окото и ги ублажува симптомите.

Состојки:

Moxifloxacin