LANSINOH чист ланолин 40мл/56 гр

Zoom
 

Специјално развиена за мајки кои дојат. За испукани и суви брадавици. Без непријатен мирис, без вкус, без конзерванси, без бои.

Посебни карактеристики:

Не мора да се отстрани пред доење.

Состојки:

Пластика, електронски компоненти.