LANSINOH LACTHASSIST за вовлечени гради

Zoom
 

Специјално развиена за мајки кои дојат. Служи за нежно, привремено да ги испакне брадавиците и да овозможи добра лактација.

Посебни карактеристики:

Едноставна, ефикасна, лена за користење.

Состојки:

Силикон.