Acerola Goji

Image Acerola Goji

 

 

Acerola Goji 1000mg

Vitamin C 180mg

+ Goji 125mg

30 таблети за џвакање со вкус на црвено овошје

   

 

 

Ацерола

ситно овошје кое потекнува од Јужна Америка познато под името цреша од Антилите. Нејзиниот сочен и киселкаст плод е богат извор на Витамин Ц (50 пати повеќе од портокалот).

Гоџи бобинка
ситно црвено овошје наликува на мала цреша со потекло од Кина каде се одгледува и користи со векови.
 
Витамин Ц
кој придонесува за нормално функционирање на имуниот систем и намалување
на заморот.