BETA GLUKAN

Image BETA GLUKAN

БЕТА ГЛУКАН 

со витамин Ц и цинк

прашок за раствор за перорална употреба

20 еднодозни ќесички

Бета Глукан е благорпријатен напиток за отпорност на организмот

Една еднодозна ќесичка содржи: 1.3/1.6 бета Д глукан 200 mg, витамин Ц 160 mg, цинк  3 mg, мед 150 mg

Витаминот Ц придонесува за нормално функционирање на имуниот систем и за намалување на заморот и исцрпеноста. 

Производот содржи мед.

Лицата кои се алергични на мед и производи на мед не треба да го користат производот. 

По потреба содржината на една (1) ќесичка се раствара во 150 ml топла (не врела) вода или ладна вода.

Се пие свежо подготвен. Препорачуваме 1-5 напитоци на ден. Стоплува кога се пие како топол напиток, освежува кога се пие како ладен напиток.