FrezyDerm

Image FrezyDerm

Active
Sun Screen
ПЛУС ЗА ЗАШТИТА ОД СОНЦЕ + ХИДРАТАЦИЈА + ЕФЕКТ ПРОТИВ СТАРЕЕЊЕ
3 во 1
 
- Уживајте во сонцето и заштитете ја вашата кожа со помош на иновативната формула од
ACTIVE SUN SCREEN асортиманот
 
- 3 активни формули во едно пакување, со кои се постигнува комплетна грижа и нега на кожата, заштита од сонце, како и третман против стареење за хидратација на кожата

ЕКСТРА ПЛУС
+ Заштита од електромагнетно зрачење
+ Силно дејство за детоксикација