Proven Fit for School

Image Proven Fit for School

PROVEN

Fit for school

Ацидофилус и Бифидус со Витамини Ц, Д, Цинк и Селен

Специјална формулација за деца од 4 до 16 години која помага во одржување на  нормална функција на имуниот систем и општа благосостојба.  

ГО НАМАЛУВА ОТСУСТВОТО ОД УЧИЛИШТЕ ЗА 30% 

 

 Содржи 12.5 милијарди Lab4 Acidophilus & Bifidus корисни бактерии 

 Витамин Ц, Д, Цинк и Селенот придонесуваат за нормална функција на имуниот систем

 Витамин Ц придонесува за нормално формирање на колаген потребен за нормална функција на забите

 Погодно за вегетаријанци

 Без глутен

 Без млеко