VOELKEL

Image VOELKEL

 
Совршена комбинација од зеленчук
 
· го зајакнува имунитетот
· ја зголемува енергијата
· ја прави кожата сјајна
· го хидрира и детоксицира  организмот
 
Специјално наменет за физички активни лица за остварување на сите спортски предизвици.