ERBAVITA витамини Д, цинк, калциум, магнезиум 100 таблети

Витаминска комбинација од 100 таблети.

Effects of the product:

Помага за зајакнување на коските и забите, и го подобрува имунитетот.

Characteristics:

Калциумот ги зајакнува коските и во комбинација со Витамин Д делува во превенција од остеопороза; магнезиумот допринесува за продукција на енергија и за здравјето на коските; Цинкот помага во антиоксидативните процеси.