Synergy Calcium, Magnesium, Zinc

Zoom
 

За нормален развој на коски и заби

Effects of the product:

За регулација на срцевиот ритам, за регулација на крвниот притисок и за здрав имун систем

Characteristics:

Се препорачува за структурен развој на коските и забите, при грчеви во мускулите и за јакнење на одбрамбениот систем.

Ingredients:

Calcium 250 mg, Magnesium 125 mg, Zinc 3,75 mg.