Natural Wealth CALCIUM 600 Plus Vitamin D

Zoom
 

Додаток на исхрана

Ingredients:

растителна целулоза, титаниум диоксид боја, растителен магнезиум стеарат, FD&C Yellow No. 6 Lake.Тавлетите се обложени за полесно голтање