АBO® Calcium со витамин C таблети за џвакање

За здрави коски и заби

Effects of the product:

Одржување на здравјето на коските и забите

Characteristics:

Калциумот придонесува за нормален раст и развој на коските и забите. Витамин Ц придонесува за бормално создавање на колаген за нормална функција на коските.

Ingredients:

Sorbitol, Calcium carbonate, limonska kiselina, skrob,vitamin C, izvor na fenilalanin.