OSTEOCARE сируп 200 мл

Zoom
 

Течен препарт кој представува богат извор на калциум,магнезиум, зинк и витамин Д.

Effects of the product:

Овозможува цврстина на коските и на забите.

Characteristics:

Комбинацијата на калциум ,магнезиум и витамин Д овозможува полесно и поефикасно врзување на калциумот во коските.Калциумотм е важен за мажи и жени над 50 години како и за време на бременост и доење.

Ingredients:

Vitamin D, Calcium, Magnesium I Zinc.