Vitamax Calcium + Magnesium + Zinc + D таблети

Zoom
 

Комбинација во одлично избалансиран сооднос од калциум, магнезиум, цинк и витамин Д

Effects of the product:

За цврсти коски и заби

Characteristics:

Има добротворна функција на нервниот и мускулниот систем, за цврсти коски и заби како и при проблеми со скршеници и остеопороза.

Ingredients:

Calcium, Magnezium, Zinc, Vitamin D