OSTEOCARE тбл.x 30

Zoom
 

Додаток во исхраната со висока концентрација на калциум,магнезиум, зинк и витамин Д.

Effects of the product:

Помага во здрави и јаки коски и јаки заби.

Characteristics:

Содржи највисока концентрација на високо искористлив калциум.

Ingredients:

Vitamin D, Calcium, Magnesium I Zinc.