OLIGOCEAN AQUALCIUM-Калциум од морско потекло

Zoom
 

Калициумот придонесува за одржување на нормални коски

Effects of the product:

Аквалциум е комбинација на Литотамниум (мала алга од фамилијата на Corallinacea која претставува извор на калциум), морски аспарагус ( растение кое го има на морските брегови) и коњско опавче . Калциумот е минерал кој придонесува за одржување на нормални коски и за нормална функција на мускулите.

Characteristics:

Не се препорачува кај лица со хипертироидизам и кај лица со срцеви и бубрежни заболувања. Не не препорачува за употреба кај бремени жени, доилки и деца под 12 годишна возраст. Да не се надминува препорачаната дневна доза

Price: 0.0