DIET. Osteopan Plus таблети

Zoom
 

За здрави коски

Effects of the product:

Овозможува оптимално дополнување на минералите неопходни за метаболизмот на коските

Characteristics:

Ја подобрува состојбата на организмот при остеопороза

Ingredients:

Калциум, Бакар, Лизин, Цинк, Витамин К, Витамин Д