OSTEOBOR FORTE капсули

Zoom
 

Оптимална комбинација од состојки која осигурува здрави коски.

Effects of the product:

Помага за оптимизирање на структурата на коските при борба со остеопороза. . Помага за зголемување на густината и цврстината на коските, минерализација и правилното усвојување на калциумот, ја олеснува болката и го намалува воспалението на зглобовите.

Characteristics:

Иприфлавоно е еден од малкуте природни материи, кои можат да го запрат развивањето на остеопорозата и да ја обнови коскената густина и минерализација. Идеалната комбинација на состојки го потпомагаат обновувањето на сврзното ткиво, и ја засулуваат ресорпцијата на калциум.

Ingredients:

Calciumcarbonate, Zinc oxyde, Magnesium Oxyde, Ascorbic acid, Eguisetaceas extr, Piridoxin, Cholecalciferol